Ο Μαιευτήρας-Γυναικολόγος Λάμπρος Ι. Δημολένης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Είναι κάτοχος του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (Master) “Έρευνα στην Γυναικεία Αναπαραγωγή” με βαθμό “Άριστα, 9,35” στο οποίο επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην Πρώτη Σειρά Προκήρυξης του. Διοργανώθηκε από την Β' Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει λάβει μετεκπαίδευση στην Αναπαραγωγική Ιατρική και –Χειρουργική (Reproduktionsmedicin och –kirurgi) υπό την αιγίδα της “Σουηδικής Ένωσης Μαιευτήρων Γυναικολόγων (SFOG)” της οποίας είναι μέλος από το 2006.

Από το 2017 είναι μέλος της “Σουηδικής Εταιρείας Αναπαραγωγικής Ιατρικής (SSRM)”.

Εργάστηκε στην Μαιευτική-Γυναικολογική Κλινική του Νοσοκομείου Hälsinglands Sjukhus της Σουηδίας. Κατά την παραμονή του στην Σουηδία παρακολούθησε εκπαιδευτικά προγράμματα μεταξύ των οποίων “Basal Ultraljudskurs i Gynekologi och Obstetrik” (Το υπερηχογράφημα στην Γυναικολογία και την Μαιευτική),“”CTG i Obstetrik” ” (To Καρδιοκοτογράφημα στην παρακολούθηση της εγκύου) στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Νοσοκομείου της Lund.

Συμμετείχε στην εκπόνηση του συγγράμματος “Γυναικολογικό Επείγον” (Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας 2012).

Είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Μονάδας Αναπαραγωγικής Ιατρικής του Μαιευτηρίου Λητώ.

Είναι κάτοχος των διπλωμάτων “Profficiency Cambridge” και “Profficiency Michigan” της Αγγλικής γλώσσας, “Mittelstuffe” της Γερμανικής και κατέχει άριστα την Σουηδική.

Δείτε Επίσης: https://www.embryoland.gr/gr/pages/monada/doctors/dimolenis.asp